PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ G Data sponsort Drome   11 maart 2011
Ook dit jaar kunnen we tijdens Drome 15 - "F" (working title) rekenen op de steun van G Data.

G Data levert een optimale virusbescherming voor je computer en komt al jaren zeer goed uit de testen. Dit blijkt onder andere uit:

- Altijd de beste virusherkenning
- Testwinnaar in tientallen vergelijkende tests in heel Europa
- Al jaren de snelste reactietijd bij nieuwe virussen
- De modernste technieken voor herkenning van onbekende virussen (behaviour blocking, heuristics, cloud security)

Mocht je nog geen virusbescherming hebben, installeer dan eens de testversie van G Data. Op deze manier ga je goed voorbereid naar Drome 15 toe, zodat je goed beschermd bent tegen eventuele virussen tijdens het evenement.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>