PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Game or Die   13 december 2002
Op 24 t/m 26 januari 2003 is het zover: dan organiseert de splinternieuwe LAN org 'Game Or Die' haar eerste LAN, erg verrassend Game or Die genaamd.

Deze LAN vindt plaats in Denekamp, Overijssel en bied plaats aan maximaal 50 personen. Er is catering aanwezig, net zoals bedden en douches.

Er zullen compo's worden gehouden, welke is echter nog niet zeker. Iets wat wel vaststaat is dat er veel Drome crew aanwezig zal zijn (altijd leuk, zo'n lannetje in je achtertuin ;) en dat Game or Die beschikt over een 100 MBit geswitched netwerk van Hewlett-Packard. De swtiches zijn onderling verbonden met 1 Gbit glasvezel, snel genoeg dus.Voor meer informatie check je hun website.Game On !


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>