PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ vintage Drome   9 april 2003
Ahhh the good old days..
Soms graaf je eens wat oude papieren op, in dit geval een map met oude schoolspullen.. Te zien is dat in die tijd de interesse soms ergens anders was dan bij de les namelijk, en hoe kan het ook anders, het organiseren van iets wat een LANparty genaamd Drome zou heten.. Als je een van de onderstaande afbeeldingen herkent, ben je echt een die-hard Drome bezoeker en zou je je misschien eens moeten bedenken of je niet te oud wordt voor dit soort zaken ;)
schets van Drome 1 ticket
Drome 1 ticketLijst Drome 2 bezoekers / Route naar Drome 2
Drome 3 netwerk plan .. LOL @ serversZaalplan Drome 4The D3 Invitation demo!! Coded by SiD, Music by Amakan, Gfx by MASiR
(music voor Gravis Ultrasound users only.. Meeeeemorieees .. *zucht*)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>