PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ ShrimpTV   30 november 2001
De gekke belgen van Spelletjesgarnaal (of misschien wil je het liever GameShrimp noemen) hebben al een aantal weken een gameshow op de Belgische TMF. De afleveringen zijn ook te downloaden van/bekijken op de speciale ShrimpTV Site. Wat een stelletje mafkezen, die Belgen. M'goed, wel een superleuk, droog programma over games! De Nederlanders zijn natuurlijk een beetje jaloers, dus die willen El Shrimpo en Apollo (goh, bekende naam...) nu ook op de Nederlandse TMF. Lijkt me een goed idee. We HOEVEN er niet naar te kijken.....

Je kunt hier een petitie tekenen om ShrimpTV op de Nederlandse TMF te krijgen.Bron: SpelletjesGarnaal.be[update]We hebben even een flink aantal episodes bekeken. Check vooral Episode 6 met een wel heel erg vette XBox Preview! [/update]


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>