PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Reserveringen vrij gekomen   18 mei 2003
Voor de slimme mensen onder ons: bovenaan zie je dat de reserveringsteller een dipje heeft gehad.. Niet omdat hij het aantal niet meer aan kon, maar omdat er mensen gereserveerd hadden die al lang hadden moeten betalen. Ze hielden alleen maar plaatsen vast. Op deze manier konden mensen die echt graag wilden komen niet meer reserveren. Bij deze geven we hen een kans.. ;)

Reserveer On!

! [edit 20/5] !
Als je geld net onderweg was tijdens het verwijderen van je reservering, kan je gewoon een nieuwe reservering aanmaken met DEZELFDE account. Dan koppelen we de overboeking die je gedaan hebt aan deze nieuwe reservering.

! [edit 19/5] !
Voor alle duidelijkheid .. Als je niet verder dan 3 weken achter loopt is er niets aan de hand! Iedereen die uit de reservering verwijderd is heeft tevens een email ontvangen (mits het email adres in de reservering klopte natuurlijk) .. Heb je geen email ontvangen, dan is je reservering veilig ..


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>