PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ De eerste review van Halo   9 november 2001
Okay het mag dan wel de review zijn voor de X-Box versie.. Maar het is wel de eerste review over Halo.
Ja je leest het goed. De eerste review(Dus niet Preview maar een review. met andere woorden It's Here Baby!!!!!)Nu zullen de meesten van ons wachten op de pc versie maar als ze voor de X-Box versie al een score geven van 95%.. Welly.. Ik sta bijna op het punt ook maar een X-Box te halen alleen vanwege Halo.. ;-))Bron : Voodoo Extreme Halo Review


Where did you see it first ????


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>