PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Drome 9 reserveringen   20 mei 2001
De opening van de reserveringen voor Drome 9 heeft, zoals ondertussen reeds duidelijk is, vertraging opgelopen. De achterliggende reden is dat wij druk bezig zijn met het voltooien van noodzakelijke voorbereidingen, om jullie de gegarandeerde kwaliteit te kunnen bieden welke jullie van ons gewend zijn. Over één ding kunnen we echter nu duidelijk zijn: Onze planning is gericht op Zondag 27 mei, met het doel het jullie mogelijk te maken te reserveren voor Drome 9. Dus, stay tuned, for just one more week...!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>