PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Virus waarschuwing   4 mei 2000
Nogal ongebruikelijk op de DRoME site, maar dit keer erg belangrijk: een virus waarschuwing. Op dit moment waart er een virus door Europa en de VS. Als je een mailtje krijgt met als subject I LOVE YOU open het dan NIET en verwijder het onmiddellijk. Dit mailtje bevat een Visual Basic script die het virus naar al je mensen in de adresboek mailt. Verder download dit script een programma van internet (werking nog onbekend) en zet het allerlei troep in je Windows registry, en kopieert het bestanden naar je Windows directory. Wees gewaarschuwd....


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>