PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Blitzkrieg Demo   16 februari 2003
Natuurlijk zijn er genoeg games die zich in de nabije of verre toekomst afspelen. Veel gamers hebben echter een zwak voor de wat historische getinte games getuige het grote succes van games als Battle Field 1942, Medal of Honor, Day of defeat etc. In het RTS genre is er echter nog nooit een game geweest die die echt indruk kon maken. De Duitse sofware bakker CDV hoopt daar verandering in te brengen met de game Blitzkrieg een veelbelovende 2e wereldoorlog C&C kloon die nog voor de zomer wordt uitgebracht. In deze game kun je historische veldslagen naspelen in het oude Europa, Siberie en Afrika. Je kan zowel de duitse troepen aanvoeren alsmede de russiche en uitraard de geallieerde strijdkrachten. Afgelopen week is een single-player demo van deze game gereleased en deze ziet er al veelbelovend uit. Je kan hem downloaden op deze site.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>