PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ HalfLife: Generations op komst   13 januari 2000
In de VS verschijnt op 11 februari Half-Life: Generations. Het is geen nieuwe game, ook geen verse add-on, maar een compilatie van de originele game, de missiondisk Opposing Force en de multiplayer-addon Team Fortress Classic.

Half-Life was in 1998 voor vele gamers en critici de onbetwiste game van het jaar. Nog steeds is de shooter in de bovenste regionen van elke chart terug te vinden, waar Half-Life inmiddels gezelschap heeft gekregen van de missiedisk Opposing Force.

Samen met de teamgebaseerde multiplayer-addon Team Fortress Classic belanden deze titels nu samen op de CD Half-Life: Generations. De compilatie gaat in de Verenigde Staten ongeveer tachtig gulden kosten.Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>