PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ MSI sponsort Drome!   31 mei 2005
Drome mag voor dit evenement rekenen op de steun van MSI, in de vorm van competitie-prijzen en een erg leuk extraatje!


Op Drome 12 is MSI de hoofdsponsor voor de WarCraft III Frozen Throne competitie, welke vanaf nu dan ook officieel wordt omgedoopt tot de MSI Warcraft III TFT competitie.

De prijzen die MSI voor deze competitie beschikbaar stelt zijn :

Voor de 1e plaats : € 150,00
Voor de 2e plaats : € 75,00
Voor de 3e plaats : € 37,50

Tevens voorzien ze ons van goodiebags die alle deelnemers krijgen bij de entreé. Uiteraard zitten hier leuke dingetjes in van zowel MSI als onze andere sponsoren.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>