PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Windows Open Source?   18 februari 2000
CNET meldt vandaag dat Microsoft bereid is zijn windows source code vrij te geven voor concurrenten om zo de slepende 'antitrust' zaak te beeindigen. Staatsjuristen hebben op dit bericht al gereageerd met de mededeling dat dit een goede basis zou zijn voor verdere gesprekken met de os-gigant.

Op het moment gaat het slecht met de onderhandelingen tussen Microsoft en de staat. De staat zou graag een splitsing van Microsoft zien, maar Micrsoft wil hier niets van weten. Het open stellen van de source code voor Windows zou een opsplitsing van het bedrijf kunnen voorkomen.Volledige C|Net artikel

C|Net's special coverage over de antitrust zaak


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>