PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Intel problemen   28 september 1999
Nadat Intel eerst verslagen was in de processormarkt (de AMD Athlon is de snelste processor voor thuisgebruik ooit) heeft Intel nu ook problemen in de chipsetmarkt. Intel's nieuwe chipset (i820, codenaam Camino) heeft nog zoveel problemen met het nieuwe type geheugen (RAMBUS, nu al RMABUS genoemd :) dat de release van deze chipset steeds verder wordt uitgesteld. En of dat nog niet erg genoeg is schijnt de Camino chipset slechts marginaal sneller te zijn dan de vertrouwde BX chipset ! Gaat AMD dan toch met de eer strijken ? Wij houden je op de hoogte !Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>