PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Boot overtocht en vervoer op Ameland   2 februari 2009
Bij de haven in Holwerd is gelegenheid je auto te parkeren. De kosten hiervoor zijn 4 euro per dag. Je kunt vervolgens de bootovertocht te voet maken. Wij zullen voor 2 afvaarten zorgen dat er bussen klaar staan op Ameland om je naar het hotel te brengen. Dat zijn de afvaarten uit Holwerd om 17:30 uur en 19:30 uur.

Voor de grote bagage die je bij je hebt (PC, beeldscherm, afgesloten krat) hebben we een grote bestelbus gehuurd. Je kan je spullen bij ons inleveren in de haven. Wij nemen het dan mee in de bestelbus, en brengen het naar het hotel. Verpak bagage die je mee wilt laten nemen door ons in stevige dozen! Wij moeten deze kunnen stapelen! Een weekendtas met kleding/toiletspullen kan je dus beter meenemen aan boord van de boot en bus.

LET OP! Wij weten nog niet voor welke afvaart(en) we deze bagage service gaan aanbieden! Dit is afhankelijk van JULLIE. We willen daarom heel graag weten hoe laat jullie de bootovertocht naar Ameland willen gaan maken op vrijdag. Vul daarom het D13.5 vervoersregistratie formulier in om aan ons door te geven op welk tijdstip je de overtocht wilt maken. Wij kunnen daarmee ook het aantal bussen bepalen voor vervoer naar het hotel!

IEDEREEN die een reservering gemaakt heeft voor Drome 13.5 wordt verzocht dit formulier in te vullen!Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>