PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Ook dit jaar sponsort PCSoS Drome   6 februari 2012
Deze week is bekend geworden dat ook dit jaar PCSoS Drome gaat sponsoren. Zoals de naam al zegt is PCSoS een dienstverlener die vanaf afstand computerproblemen oplost.

De specialisten van PCSoS ondersteunen op afstand. Letterlijk online dus. Zij hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende computerproblemen. Op het moment dat u een probleem aan de hulplijn voorlegt, loggen zij vanuit PCSoS in op uw computer. En blik in het systeem is vaak al voldoende om het probleem te diagnosticeren. En belangrijker! voor een oplossing te zorgen.

Kijk voor meer informatie op de website van PCSoS

PCSoS gaat de "Win met het begin" competitie volledig sponsoren, en daarbij horen natuurlijk ook geweldige prijzen.

Deze geweldige prijzen zullen later deze week bekend gemaakt worden. Het mooie van de PCSoS - Win met het begin competitie is dat iedereen er aan kan deelnemen. Je hoeft voor deze competitie namelijk geen l33t gaming skills te hebben :-)Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>