PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Drome 18 competities   9 januari 2014
We zijn er uit, dit worden de compo's op Drome 18!

We hebben een nieuw lijstje gemaakt met nieuwe games, games die iedereen kan spelen en winnen en een gouwe ouwe. Hieronder een korte beschrijving van de compo's. We zijn nog bezig met het regelen van prijzen en de uiteindelijke compo regels (voornamelijk standaard) zetten we binnenkort op Drome.nl

DROME 18 COMPO'S:

  • LEAGUE OF LEGENDS - 5vs5. Deze kan gewoon niet ontbreken als compo op Drome. We gaan hiervoor de mogelijkheid bieden om maximaal 2 spelers van buitenaf mee te laten spelen, voor de teams die niet compleet aanwezig kunnen zijn.

  • CS:GO - 2vs2. Zoals je weet heeft Drome een haat-liefde verhouding met CS. Maar wat is nou liefde zonder die een tweede kans te bieden? CS wordt daarom de main FPS compo voor kleine teams.

  • BLUR - FFA. Vorige keer een populaire game op Drome en daarom een compo. Dit is gewoon een coole race game die iedereen kan spelen en winnen.

  • HAXBALL - FFA. Remember de Blobby volley compo? Drome zou Drome niet zijn als we geen ietwat rare FFA compo zouden hebben. Haxball is een mengeling tussen voetbal en airhockey, met 'niet meer graphics dan nodig'. De game draait in je browser.

  • !! QUAKE 2 - FFA !! We zijn 18, en Quake 2 is toch wel een van de games geweest die de crew vroeger fanatiek aan het gamen kreeg en Drome body heeft gegeven, met mooie compo's. We doen het dit jaar dunnetjes over in een FFA compo! L3kk4h 0ldsk00l!GAME ON!


Reacties op dit artikel  image

Mevius12 januari 2014, 23:26   
Q2 :D

Hoewel mijn favoriet Q3A ivoldoet Q2 ook prima als oldsk00l shooter! Heb d'r zin an!


Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>