PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Reserveringen vrij gekomen   18 mei 2003
Voor de slimme mensen onder ons: bovenaan zie je dat de reserveringsteller een dipje heeft gehad.. Niet omdat hij het aantal niet meer aan kon, maar omdat er mensen gereserveerd hadden die al lang hadden moeten betalen. Ze hielden alleen maar plaatsen vast. Op deze manier konden mensen die echt graag wilden komen niet meer reserveren. Bij deze geven we hen een kans.. ;)

Reserveer On!

! [edit 20/5] !
Als je geld net onderweg was tijdens het verwijderen van je reservering, kan je gewoon een nieuwe reservering aanmaken met DEZELFDE account. Dan koppelen we de overboeking die je gedaan hebt aan deze nieuwe reservering.

! [edit 19/5] !
Voor alle duidelijkheid .. Als je niet verder dan 3 weken achter loopt is er niets aan de hand! Iedereen die uit de reservering verwijderd is heeft tevens een email ontvangen (mits het email adres in de reservering klopte natuurlijk) .. Heb je geen email ontvangen, dan is je reservering veilig ..


Reacties op dit artikel  image

cMk18 mei 2003, 17:21   
Hey, ik moest voor Zondag 16 mei (vandaag) betalen.. heb dat net gedaan bij ABN. Is dit dan te laat of hoe werkt dat xD

Minkie18 mei 2003, 18:38   
Dan ben je dus telaat he.
Waarom betaal je niet gewoon nadat je gereserveert hebt?
Ik denk dat 1 dag ook niet uitmaakt met betalen, maar dat ze meer de mensen kicken die langer wachten

eMiz0r18 mei 2003, 19:32   
Dat te laat betalen kan ook te maken hebben met mensen die bang zijn dat het vol zit en dus maar snel reserveren, echter moeten wachten op geld omdat ze niets op de rekening hebben staan ;)

MASiR18 mei 2003, 19:52   
Geldt ALLEEN voor mensen die meer dan 3 weken te laat zijn .. we zijn dus nog aardig geweest ;) ..

JostI19 mei 2003, 9:40   
Helemaal TOP!! Ik was al bang dat het niet meer zou lukken. Gelukkig hebben we ons alle NEGEN nog kunnen registreren. De betaling is ook al de deur uit dus het gaat lukken!! Bedankt namens -=PDS=-

Speedstar19 mei 2003, 10:08   
cMk, het maakt niet uit als je betaling wat later is. Maar het moet niet te gek worden. Deze mensen zijn meer dan 3 weken te laat met betalen (dus die gegeven datum + 3weken).

Rol20 mei 2003, 22:12   
speedstar dit is dus niet correct wat je zegt vanaf nu zal deze termijn harder gehandhaaft worden aangezien we dichter bij het evenement komen.


Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.



Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>