PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Vacatures   10 februari 2006
In de aanloop naar een nieuw evenement (waarover een dezer dagen meer informatie volgt) zoeken wij enthousiaste mensen voor uitbreiding op onze bestaande crew. Lijkt het je wat om actief mee te helpen binnen de Drome organisatie, vooraf en/of tijdens het evenement, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen, in relatie tot een van deze vacatures:

 • Medewerker Stroom
  Wij zijn op dit moment op zoek naar iemand die met name tijdens het evenement de projectgroep kan versterken met uitgebreide kennis van kracht- en netspanningsnetwerken en de daarbij gebruikte apparatuur en bekabeling.

 • Medewerker Bezoekerssupport
  Voor onze projectgroep Systems zijn we, met name voor tijdens het evenement, op zoek naar mensen die kennis hebben van PC hard- en software, netwerken en netwerkinstellingen van PC's, die op een goede en correcte manier communiceert met de bezoeker om samen tot een oplossing te komen van het probleem.

 • Medewerker PR/Marketing
  Voor deze projectgroep zijn wij op zoek naar iemand die een actieve rol gaat spelen in de opzet en uitvoer van marketing gerelateerde activiteiten. Tot de werkzaamheden behoren o.a: het op regelmatige basis publiceren van informatie over en rondom het evenement, het onderhouden van contacten met de media, het vergroten van de exposure van Drome. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist.

  Meer informatie vindt je op onze vacature pagina


 • Show original news items (most recent first)
  Older newsitems >>>>