PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Bring Your Own Server!   18 maart 2011
Het is bij Drome al langer mogelijk om je eigen server mee te nemen naar onze evenementen.
Ook dit jaar is dit uiteraard mogelijk, maar er is wel iets veranderd:

Het plaatsen/meebrengen van een eigen server is dit jaar GRATIZZZ!

Voorheen kostte dit 5 euro per server, maar we hebben besloten jullie aan te moedigen om een server mee te nemen, daarom zijn de kosten komen te vervallen. Kortom, heb je een leuke server staan of heb je zin om er eentje in elkaar te zetten, go a head!

Wil je je eigen server meenemen naar Drome? Dan moet je server van te voren aanmelden via het reserveringssysteem. Als de aanmelding is voltooid krijg je van ons, tezamen met de toegangspasjes voor het evenement, ook een serverpas toegezonden. Ook ontvang je van ons alle netwerkinstellingen zodat je server al geconfigureerd en wel mee kan nemen naar Ameland.

Het aantal eigen servers die we kunnen accepteren is beperkt, dus vol=vol.


p.s. Mensen die al een server aangemeld en betaald hebben, krijgen die centjes uiteraard terug :)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>