PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Q3TDM   17 april 2003
Vele mensen waren teleurgesteld over het niet doorgaan van de Quake 3 Team Deathmatch competitie op Drome 10.

2 mensen waren zo teleurgesteld, dat zij aangegeven hebben op Drome 10 de organisatie van de Q3TDM competitie op zich willen nemen: Lucky en MaDDoG, respectievelijk van de bekende NL clans re-Generation/Deegrollers en x4 (x-plicit 4) gaan de Drome 10 Q3TDM competitie op zich nemen. Voor de duidelijkheid: het betreft hier geen officiele Drome competitie, dit betreft een usercompetitie. Wij zullen echter toch onze uiterste best doen om bij wijze van uitzondering prijzen te regelen voor deze competitie.

Dus nu zijn er op Drome 10 2 Quake 3 competities, Quake 3 CTF (officiele Drome compo) en Quake 3 TDM (usercompo met prijzen).

De rules zullen zo spoedig mogelijk online worden gezet door Lucky en MaDDoG.
Game On !


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>