PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Sealz 'n Zombies   25 januari 2003
Game-modders maken het ook steeds spannender! Binnenkort komen de bekende Ghost Recon modders Monolith/Hotpants uit met een mod voor Ghost Recon gebaseerd op de alom bekende Resident Evil game. Lekker met je platoon zombietjes slachten, hun hoofden aan flarden schieten terwijl je luistert naar hun monotone gekreun en hun gesmak van de honger naar je hersenen........yummy!

Screenshots van deze bijna uit te komen mod zijn HIER te vinden.Bron: www.ghostrecon.net


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>