PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ MouseModding?!   25 februari 2002


Iedereen kent het. Je bent in een fierce clanwar bezig en het gaat er echt om.. Je vingers trillen en het water staat in je handpalmen.. Het aantal frags is gelijk! Nog een paar seconden voor het einde van de match .. Op het moment dat je in actie moet komen zorgen je natte vingers ervoor dat jou actie niet volledig tot zijn recht komt, met als gevolg dat jij de beslissende close encounter als verliezer moet verlaten!!

No more!! wat je doet is gewoon je muis Modden en voorzien van een fan .. Waarom zou je je PC volstoppen met fans en stiefkinderen maken t.o.v. je muis?! .. Get modding!!Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>