PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Unreal Tournament patch 405B beschikbaar   11 januari 2000
Een nieuwe patch voor Unreal Tournament is op te halen via Epicís Unreal-site.

Update 405B bevat alle bugfixes van versie 402 en voegt daar nog een hele lading verbeteringen aan toe. Het voert te ver om op deze plaats alle bugfixes en nieuwe features op te sommen. Niet nodig ook, want op de Unreal-site staan ze allemaal netjes op een rijtje. Bovendien vind je daar links naar verschillende UT-sites waar je de patch kunt downloadenEpic's Ureal Site


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>