PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ DRoME LiTE   23 oktober 1999
Ok we zullen jullie niet langer plagen, op 26, 27 en 28 november wordt de volgende DRoME LiTE georganiseerd, LiTE is een mini lan-party voor maximaal 60 gamers. Gamen en Gezelligheid staat op DRoME LiTE voorop. Vooral in de toffe nieuwe lokatie in Aadorp moet dat geen probleem zijn, want een goed Cafe, restaurant, cafetaria, douches, ruime zitplaatsen en voldoende slaapruimte zijn een aantal van de dingen die we daar tot onze beschikking hebben !.Binnen 2 weken kun je via onze site reserveren, maar wees er wel ERG snel bij want we hebben maar beperkte ruimte en veels te veel animo.. Alle verdere info is binnenkort te vinden op http://www.drome.nl/dromelite. Via de nieuwsbrief wordt je ook op de hoogte gehouden.

PARTY ON !


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>