PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Gangsters   20 januari 2003
Altijd al eens willen chatten met echte gangsters ? "Och nee", hoor ik jullie denken, "alweer reclame voor het #drome kanaal op Quakenet". Erm .. bijna :P Een echte crimineel zit opgesloten in een gevangenis, en heeft daar de beschikking over een internetverbinding met een webcam. Je kunt met hem chatten via een Java applet, maar elke user heeft maar 90 seconden. Ik zou zeggen, probeer het eens, echt leuk om te weten hoe het leven in een gevangenis is ;)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>