PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Competities   5 januari 2004
Terwijl jullie nog volop aan het vakantievieren waren zijn wij zo stilletjes aan begonnen met de voorbereidingen voor Drome 11 - Arfman Rules (werktitel ;p)

Uiteraard vinden wij dat er weer een heleboel competities moeten zijn op Drome 11. Wij zijn al aan het brainstormen welke dat precies moeten gaan worden. Enkele competities zullen zeer waarschijnlijk gehouden gaan worden, hierbij moet je denken aan games zoals Counterstrike 5 on 5 en Battlefield 1942.

Nu willen we graag input van jullie. Is er nog steeds animo voor CS ? (zo ja: ga eens een modern spel spelen ;)) Moeten we BF1942 doen of de Desert Combat mod ? En welke games en gametypes willen jullie nog meer zien ? Denk hierbij aan UT2K3 TDM of CTF, Quake 3 TDM of CTF ? C&C Generals ? Vul zelf maar verder in :)

In het Games forum staat een topic over de Drome 11 competities waarin jullie al je tips/suggesties aan ons kunnen geven. We kunnen niet beloven dat er voor elk spel een competitie wordt georganiseerd door ons, de populairste games zullen eruit worden gekozen. Natuurlijk is het ook op Drome 11 weer mogelijk om je eigen competitie te organiseren met behulp van ons competitiemanagementsysteem D.I.C.S. Je dient dan wel zelf voor een gameserver te zorgen.

Wij horen graag jullie meningen en suggesties hierover !


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>