PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ System Shutdown   20 juni 1999
En dat was het weer. Nog steeds aanwezig in het Expo Center te Hengelo, vanuit een lege zaal, kunnen we stellen dat een succesvolle 7e editie van Drome achter de rug is. Het begon allemaal wat moeizaam met een aantal netwerkproblemen, maar in de loop van zaterdag waren deze opgelost, zodat de twee grote competities plaats konden vinden. Winnaar van de Quake2 competitie is ICEBALL, winnaar van de Need for Speed 3 competitie is HELIEN. Tot slot willen wij alle bezoekers bedanken voor hun deelname, en ook natuurlijk onze sponsors, zonder wiens steun dit alles nooit mogelijk zou zijn geweest.

Tot Drome 8,
De Dromecrew
Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>