PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Usercompo Mortal Kombat 5   1 maart 2011
De eerste Drome 15 Usercompo is bekend!

Naar aanleiding van de succesvolle "button bashing" Mortal Kombat 2 usercompo van Drome 14 zal dit jaar onder leiding van user Chessel een waardig vervolg plaatsvinden. Op Drome 15 zal er een Mortal Kombat 5: Deception knock-out competitie gespeeld gaan worden op een PS2 console. Schrijf je tijdens Drome in en ga de strijd der button bashers (opnieuw) aan. De speler die tot het eind onverslagen blijft wint.
De regels zijn simpel:
- Geen Deathtraps
- Geen tijdslimiet
- 1ste die 3 rondes heeft gewonnen gaat door
- Random Maps
- If it's in the game, it's not cheating!

Zelf ook een Usercompo organiseren? Dat kan, wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van het composysteem, DC kanalen of andere zaken waarmee we de Usercompo's kunnen ondersteunen.

Game On!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>