PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Drome 15   27 december 2010
Over enkele dagen is het zover, en zullen de reserveringen open gaan voor de 15e editie van Drome!

Gedurende het weekend van 8 tot en met 10 april 2011 stelt het Hotel Resort Amelander Kaap wederom haar deuren open voor 200 gamers. Hotel Resort Amelander Kaap is een vier sterren hotel op Ameland, één van de vijf waddeneilanden, en vormt deze drie dagen het terrein voor Drome 15 - "F" (working title)

Dit evenement is een "all-inclusive VIP Lanparty" arrangement, waarbij inbegrepen zijn, de overnachtingen in hotelkamer/appartement, ontbijt, lunch en diner, taxi vervoer van/naar veerhaven/hotel, en tal van hotel- en Drome LANparty faciliteiten!

Voor meer informatie raadpleeg snel de Drome 15 informatiesectie!

Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>