PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ D18: Cancelled :(   20 januari 2014
Hallo allemaal.

It's a sad, sad day.

Voor het evenement Drome 18 - Drome Gone Wild dat geplanned was in maart van dit jaar, zijn jammer genoeg niet genoeg reserveringen binnen gekomen om de kosten voor het hotel te dekken.

Met pijn in het hart moeten we jullie daarom voor het eerst in de geschiedenis van Drome mededelen dat ons evenement geen doorgang zal vinden.

De reserveringen worden gesloten en mensen die al gereserveerd en betaald hebben krijgen natuurlijk z.s.m. hun geld terug.

Wat de precieze reden is van het uitblijven van voldoende reserveringen is ons nog niet duidelijk.
Mogelijk is men uitgekeken op Ameland.
Mogelijk is men uitgekeken op LAN Gaming.

We hopen te achterhalen wat we fout hebben gedaan, zodat we kunnen zien of we nog eens een evenement organiseren. Maar voor nu is het even game over.

We're sorry.

Game on.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>